top of page
MD Waar muziek klinkt.jpg
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Team MuziekDorp

Achter het concept MuziekDorp...

"Waarom alle disciplines binnen de muziek ver van elkaar vandaan houden, terwijl je ze letterlijk onder één dak samen kunt brengen?" Dat dacht veelzijdig onderneemster en oprichtster Corine Nieuwenhuijzen. Vanaf de tijd dat zij zelf muziektherapie studeerde, in bands zat en de muziekacademie deed, liep zij al met de gedachte rond om een allesomvattend concept te brengen waar alle disciplines en uitingen van muziek samen komen. In 2013 heeft MuziekDorp haar deuren geopend. Inmiddels wordt er in het pand op de Snelliusstraat 4 te Wijchen gewerkt door een jong en enthousiast team. Er worden MuziekLessen gegeven maar ook MuziekTherapie en de allerkleinsten kunnen terecht om spelenderwijs met muziek in aanraking te komen. Er zijn een djembe atelier en een bedrijf voor al uw dj benodigdheden in het pand gevestigd. Ook werken wij nauw samen met het theater in Wijchen 't Mozaïek.
Kijk rustig even rond op de website om een gedetailleerder beeld te krijgen van alle diensten en producten die MuziekDorp aanbiedt.

 

InkedCorine_edited_edited.png

 

MuziekDorp is een "Let me Know" bedrijf. Dat wil zeggen dat we tegen pesten zijn én dat al onze docenten "Let me Know" Captains zijn. Word jij gepest? Dan kun je jouw eigen of een andere docent binnen MuziekDorp aanspreken. Zij kunnen je verder helpen of weten waar je terecht kunt met al je vragen, dus Let me Know!

bottom of page