Let op, MuziekDorp biedt deze dienst gratis aan en is niet verantwoordelijk voor kwaliteit van producten die worden aangeboden en financiële afspraken die tussen koper en verkoper worden gemaakt. 

PRIKBORD

 

 

 

Ben je op zoek naar een band? Wil je jouw instrument verkopen? Zoekt jouw band nog een muzikant? Heb je binnenkort een optreden en wil je daar reclame voor maken? Dat kan hier op ons prikbord!

Stuur een email (met daarin je contactgegevens en informatie over het product dat je aanbiedt, de prijs die je daarvoor vraagt, of hetgeen waar je naar op zoek bent, of het optreden dat plaats vindt) naar info@muziekdorp.nl met als onderwerp "prikbord". We plaatsen je bericht dan hier op de site. We raden aan om een foto mee te sturen.

 

Instrumenten:

TE KOOP:
Bent u opzoek naar een nieuwe viool? Dit instrument is een echte klassieker, het is een ¾ viool en verkeerd in een prima staat. Wij hebben deze zelf tweedehands voor 250,- gekocht. Onze dochter heeft er helaas maar een enkele keer op gespeeld, omdat deze nog net iets te groot voor haar is en ze waarschijnlijk gaat switchen naar pianoles bieden we hem nu toch te koop aan.

 

Daarnaast bieden wij een stevige vioolkoffer aan. De koffer is nog vrijwel nieuw en heeft een nieuwwaarde van ruim 100,-

 

Bij interesse kunt u contact opnemen met: 06-14 64 54 54

CPvD Design @ 2019